Matilde Powers

Den 3. februar blev jeg af medlemmerne i Furesø og Egedal valgt som kredsens folketingskandidat.

 

Jeg er 38 år, gift med Adam og mor til tvillingerne Anna og Olivia på 13 år.

Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder i dag med forebyggelse i Region Hovedstaden. Min fritid bruger jeg i Furesø Byråd, hvor jeg er formand for Udvalget for sociale forhold, sundhed og et godt seniorliv.

Politisk brænder jeg for at bevare og styrke vores gode kernevelfærd, og for at sikre borgeres sundhed. Mentalt som fysisk. Gamle som unge. Rige som fattige. Alle skal have ordentlige levevilkår, og mulighed for at få omsorgsfuld og respektfuld hjælp, når de har brug for det.

 

I Folketinget vil jeg være:

  • En sundhedsfaglige stemme, der vil arbejde for at få lavet en ny og langsigtet plan for vores sundhedsvæsen, med borgen i centrum – ikke systemet. Hvor der investeres langt mere i forebyggelse, så vi kan bremse udviklingen af livsstilssygdomme og mistrivsel for at sikre en større livskvalitet hos alle borgere.

  • En stemme for de mest udsatte, der vil kæmpe for, at kommuner og regioner samarbejder omkring indsatser for borgere med fysiske og psykiske handicaps. Alle børn, unge og voksne skal have gode muligheder for at få omsorgsfuld og respektfuld hjælp, når de har brug for det – uanset, hvor de bor, og hvilken familie de tilhører.

  • En lokal stemme der altid ved, hvad der rører sig, der hvor du bor. Som troværdigt altid vil tale vores lokalområdes sag i Folketinget, uanset om det handler om udfordringer med trafik, miljø, støj, bureaukrati, tryghed eller pres på vores kernevelfærdsopgaver.

 

Du kan følge min valgkamp og mit politiske arbejde på min Facebookside her, eller på Twitter her.

Hvis du har lyst til at være en del af valgkampen, eller har gode ideer eller erfaringer, du har lyst til at dele med mig, kan du altid skrive eller ringe til mig. Jeg ser frem til at høre fra dig. Telefon: 27269584. Mail: matilde@powers.dk.

Da det er dyrt at føre valgkamp, samler vi mikrodonationer ind via MobilePay nummer: 38376. Alle tilskud tæller. For 25 kr. kan vi fx købe en ekstra plakat. Tusind tak for dit bidrag.