Line Andrup

 

Første gangs opstillet til kommunalvalg.

Hejsa


Jeg er ny kandidat til vores byrådsgruppe ønsker at opstille, fordi jeg gerne vil arbejde for fællesskabet, de forskellige foreninger og kommunens borgere.


Historien om mig består selvfølgelig af flere dele. I mit arbejdsliv startede jeg som rengøringsassistent og eftermiddags-/aftenvagt i en smørrebrødsforretning, medens jeg stadig gik i folkeskole. Derefter tog jeg 15 år som isenkræmmer skarpt fulgt af 15 år som revisorassistent – nogle af årene dog samtidig. I dag har jeg lille virksomhed, hvor jeg hjælper mindre virksomheder med deres administrative opgaver, så de kan have fokus på deres kernekompetencer. Af uddannelse er jeg Salgsassistent og Markedsføringsøkonom.


I min fritid er jeg frivillig i Røde Kors som aktivitetsleder for et familienetværk, der mødes 2 gange om måneden til hhv. aktivitet/spisning og sammen tager vi på ferielejr hvert år i juli. Jeg sidder i bestyrelsen for LSI Gymnastik, hvor jeg administrerer trænernes timer, er med til vores medlemsarrangementer, afholder trænermøder og deltager til Hit Fit en gang om ugen. I mange år har jeg også været FDF’er - aktiv fra 1989 til 2016, hvor jeg har været leder for alle aldersgrupper, været kasserer i 11 år og været med på adskillige lejrture.


Gennemgående for alle foreningerne er det stærke fællesskab og når man giver en hånd eller lægger et øre til hist og her, får man lov til at se mennesker glædes og udvikle sig.
Privat er jeg mor til min nu voksne datter, gift, skilt, moster, gudmor, fadder og i de 36 af mine leveår har jeg haft bopæl i Smørum – dog på 6 forskellige matrikler…


Min politiske erfaring kommer fra arbejdet i forskellige bestyrelser og foreninger samt arbejdet og uddannelsen som Tillidsrepræsentant HK/ DHS.


De seneste 3 år har jeg været suppleant til bestyrelsen i vores egen partiforening og deltaget i de fleste møder og arrangementer.