Bo Brøndum Pedersen

 

 

Jeg er socialdemokrat fordi jeg tror på at man skal ”yde efter evne og nyde efter behov”, hvor os der har evnerne også har forpligtelsen til at passe på de svage.

Jeg tror på at et samfund skal måles på hvilke muligheder der gives de svage, de stærke skal nok klare sig.

Vi skal tage ansvar, også når det er svært… det er for let at stå på fløjene og råbe højt…

Jeg er 44 år, far til Lærke på 13 år, bor i Ganløse, er selvstændig rådgivende ingeniør med speciale inden for klimatilpasning og vand.

Jeg er aktivt foreningsmenneske, både som spejderleder, i forsvarets reserve, dansk flygtningehjælp, Danmarks naturfredningsforening, Kildeholm orienteringsklub, Ganløse Foreningshus, Realdania m.m.

Jeg tror på at vi skal tage ansvar, derfor har jeg også selv som soldat været udsendt til Kosovo og Afghanistan.

Jeg arbejder med klimatilpasning, og er medlem af Det Nationale Netværk for Klimatilpasning. I 2020 har vi lavet gratis undervisning til 8-9 klasser på Søhøjskolen og hjulpet med faglig sparring til foreningen Bevar Stenløse Å.

Tidligere har jeg været med til at lave samskabelse i Gladsaxe, så kommunen blev valgt som årets Friluftskommune og vores projekt blev indstillet til Nordisk Råds Klimapris. De erfaringer vil jeg rigtig gerne bringe i spil i Egedal.

Vi skal være i front på klima og miljøområdet! Vi skal styrke vores frivillige og foreningslivet – vi kan nemlig spille hinanden rigtig gode hvis vi løfter hinanden….