Henrik Sass

 

Brandmester og første gangs opstillet til kommunalvalg.

 

Alder:                         40 år

Bopæl:                        Egedal/Stenløse

Uddannelse:               Erhvervsuddannet Ambulancebehandler

Beskæftigelse:            Beredskabsmester ved Roskilde Brandvæsen

Politisk erfaring:         Politisk aktiv i partiforeningen siden 2019

 

Henrik Sass?

Jeg er gift med Line. Sammen har vi to piger; på 8½ år og på 6½ år der går på Lærkeskolen i Stenløse. Jeg bruger størstedelen af min fritid sammen med familien og venner, og kan desuden godt lide at dyrke løb og fodbold. Jeg har hele mit voksne liv arbejdet inden for ambulance og brandtjeneste.

Jeg har boet i Stenløse i 38 år og har derfor et indgående kendskab til kommunen ligesom jeg har haft min daglige gang i foreningslivet i Stenløse og Ølstykke. En stor del af min ungdom har jeg været aktiv i Stenløse badminton klub og i Stenløse Boldklub senere har jeg også været aktiv i SØAM. I mange år været en del af bestyrelsen i Stenløse boldklub. I øjeblikket er jeg ansvarlig for Old Boys og en del af Veteran afdelingen i Stenløse Boldklub.

 

Jeg har i dag en stor del af mit netværk, venner samt familie der er bosat i kommunen og får derigennem god inspiration til hvad borgerne gerne ønsker anderledes i vores dejlige kommune. 

 

Personlige politiske ambitioner:

Jeg brænder meget for at være med til at få endnu mere Socialdemokratisk politik frem i Egedal kommune og være med til at tegne et nyt systemskifte i Kommunen når vi vælter borgmesteren af pinden ved kommunalvalget i 2021.

Mine største interesser ligger inden for Kultur og Fritid, Teknik & Miljø samt på skoleområdet. 

Jeg er meget motiveret for at blive en del af den socialdemokratiets byrådsgruppe efter kommunalvalget 2021 og håber derfor at vi med Vicky Holst Rasmussen i spidsen får endnu flere kandidater ind i byrådet.