Henriette Thirup-Bielefeldt


Hvem er jeg?

Jeg hedder Henriette Thirup-Bielefeldt, jeg er 42 år, gift på 12. år med Stefan og til sammen har vi 4 børn i alderen 10-17: Lilje, Malias, Alexander og Melissa, hundene Diva og Chico og katten Kat-Emil. Vi har boet i Ølstykke siden 2009. Jeg er opvokset i Veksø, som vi flyttede til fra Falster, da jeg var omkring 10 år. Jeg er Socialdemokrat og mener at alle skal bidrage med det de kan, til vores fællesskab. Da jeg var omkring 14 år, var jeg med til at starte DSU i Stenløse kommune, i samarbejde med DSU i Ølstykke. Inden jeg meldte mit kandidatur, var jeg aktiv som bestyrelsesmedlem i vores partiforening.

Mit daglige arbejde
Til dagligt arbejder jeg i en a-kasse – med 21 års erfaring, som chefkonsulent i forretningssupporten. Her er jeg med til at supportere kollegerne, når systemerne driller samt nytænke vores systemer, så det bliver mere enkelt at arbejde i, for både medarbejdere og medlemmer. Lige som med politikken, finder jeg mig godt tilpas i en rolle, hvor jeg kan hjælpe andre. Inden jeg blev chef, var jeg i en årrække tillidsrepræsentant for HK og det har altid været vigtigt for mig at ingen blev ”tabt i svinget”.


Hvorfor stiller jeg op og hvad vil jeg med Egedal?


Alle borgere i Egedal skal have et værdigt liv, hele livet – borgerne skal så vidt muligt have lige muligheder og der må ikke kategoriseres med A, B og C borgere. Det er borgernes system, ikke systemets borgere. Jeg ønsker en tidlig, hurtig og effektiv indsats, for borgere med ekstra behov. De der har brug for hjælp, skal have hjælp. Uanset om behovet omhandler sundhed, indlæring, beskæftigelse eller noget helt 4. I denne byrådsperiode, er det blevet mere tydeligt for mig, hvordan det hele hænger sammen og hvor vigtigt det er at inddrage borgerne i Egedal, da vi har brug for deres viden for at træffe de rigtige beslutninger.

Jeg vil arbejde for at vi Socialdemokrater bliver mere tydelige i Egedal og at vi i vores partiforening bliver bedre til at drøfte politik. Det giver gennemsigtighed og alle der har lyst, får mulighed for at blive inddraget. Vælgerne skal ikke sige; ”vi hører kun fra jer når der er valg”. Vores tydelighed skal derfor både være, når vi får sat de Socialdemokratiske fodaftryk, men også når der bliver truffet beslutninger som vi ikke bakker op om.

Jeg sagde det under sidste valgkamp – jeg vil gerne have at vi får en ”Egedal ånd”. Jeg respekterer og sætter pris på at borgerne passer på og værner om de lokale bysamfund, men vi skal også kunne se Egedal som et samlet hele – Ét Egedal. Egedal skal være en kommune som folk flytter til, fordi vi er en god kommune – uanset alder, ståsted i livet og behov. Vi skal være synlige på de områder der er vigtige for os Socialdemokrater.

Hvis du vil vide mere

Det var lidt om mig – hvis du er nysgerrig efter at vide mere, er du meget velkommen til at benytte mine kontakt oplysninger, som du finder nederst i den røde spalte.

Mange hilsner

Henriette Thirup-Bielefeldt
- Hende med de 4 børn