Nyheder

Ritt Bjerregaards begravelse

Ritt Bjerregaards begravelse

Der var mange faner der var med til at gøre Ritt's sidste rejse både rød flot. Jeg tror hun ville have været tilfreds. Egedal var stærkt repræsenteret med 2 faner og 2 personer i røde jakker. Godt gået

Nytårshilsen fra borgmesteren

Bragt i Frederiksborg Amts Avis den 31.december 2022

Borgmesterens første 100 dage

Den 10. april var det 100 dage siden Vicky Holst Rasmusen satte sig for bordenden i byrådet som borgmester. Nu er Påsken forbi og derfor er det tid til at gøre status:

UDLÆNDINGE- OG INTEGRATIONSMINISTER MATTIAS TESFAYE

UDLÆNDINGE- OG INTEGRATIONSMINISTER MATTIAS TESFAYE

DER VIL VÆRE MULIGHED FOR KØB AF DRIKKEVARER SAMT LIDT SNACKS. KOM GERNE I GOD TID HVIS DU ØNSKER AT BENYTTE DIG AF DET!

Socialdemokratiet 150 års jubilæum

Socialdemokratiet 150 års jubilæum

I dag fejrede Socialdemokratiet sit 150-års jubilæum i blafrende storm, regn og solskin fra en klar himmel. Både i Smørum Centret og Egedal Centret blev der delt jubilæumsfoldere og roser ud. Det kan mærkes at Egedals beboere er ved at være klar til valgkampen for dagen har budt på mange snakke og fredagsglade mennesker. I halvandet århundrede har Socialdemokratiet været den drivende politiske kraft i Danmark. Vi har været med til at sikre et aftalebaseret arbejdsmarked, et helt unikt velfærdssamfund og givet danskerne frihed til at blomstre. Socialdemokratiet blev stiftet i efteråret 1871 af Louis Pio, Harald Brix og Paul Geleff. Formålet var at organisere den hastigt fremvoksende arbejderklasse på et socialistisk grundlag. Det er stadig vores formål i dag. I Egedal er medlemmerne dog mere blandet i dag, men værdierne er de samme. Socialdemokratiet i Egedal glæder sig til valgkampen, hvor vi er gået i valgforbund med De Radikale Venstre, som vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med. Borgmesterkandidat Vicky Holst Rasmussen: ”Socialdemokratiets 150-års jubilæum i dag er en stor festdag og den helt perfekte måde for os at markere det kommende Regions- og kommunalvalg!”

Frivillig Fredag

Frivillig Fredag

Fredag var Socialdemokratiet på gaden for at hylde de frivillige i Egedal og fejre, at det var Frivillig Fredag. Det blev gjort med lidt varmt at drikke og uddeling af frivillig kagemand. Samtidig spurte vi borgerne, hvor fokus skal rettes hen, hvis vi politisk skal styrke frivilligheden i Egedal. Her fik vi 3 klare svar: Flere eller bedre lokaler og faciliteter, Mere økonomisk støtte til foreningerne og Hjælp til at rekruttere frivillige.Vi var på gaden 4 steder samtidig, så tak for snakken til borgerne i Ølstykke, Stenløse, Smørum og Ganløse. Vi tager jeres mange kommentar og spørgsmål med videre i vores politiske arbejde og endnu en gang – Tak til alle frivillige, I gør Egedal meget bedre. Siger de 3 initiativtager bag fejringen af Frivillige Fredag: Line Andrup, Bo Brøndum og Morten Lyager.