Alle er velkomne til vores

1.Maj arrangement

Det foregår på Rådhustorvet 1 i Stenløse kl. 12-15

Kære venner!

I år behøver man ikke tage i Fælledparken for at opleve ægte kampdagsstemning.

Socialdemokraterne, SF og Enhedslisten er gået sammen om et lokalt arrangement 1. maj.

Begivenheden finder sted på pladsen ved Stenløse Kulturhus kl. 12 - 15

Der er alt, hvad der hører sig til på en ægte rød 1. maj: Engagerede talere, fællessang, fadøl, knaldrøde pølser og sjov for børnene.

Efter to år med Corona og de begrænsninger det medførte, er det storslået at kunne samles mange igen. I 2020 var arrangementet rent digitalt, og i 2021 blev det til små pop op begivenheder rundt i de største bysamfund. Her i 2022 er programmet righoldigt:

 De første talere er helt lokale. Kl. 12 åbnes med fællessang, og dernæst taler Borgmester Vicky Holst Rasmussen. Herefter følger Helle Bovien fra Enhedslisten og Jens Skov fra SF. Efter en lille pause - igen med fællessang er det folketingspolitikernes tur. De tre partier repræsenteres af deres spidskandidater i Nordsjælland: Matilde Powers S, Trine Torp SF og Sinem Demir EL.

Den musikalske underholdning står Arne Würgler for. Han er nok bedst kendt af de ældre generationer, for han har været en af venstrefløjens protestsangere i årtier.

Med sidste taler løftes blikket til Europa. Marianne Vind er EU-parlamentariker for Socialdemokratiet, og vil belyse arbejdsmarkedsforhold i europæisk perspektiv.

Mens talerne foregår, vil der være aktiviteter for børnene, og familierne kan forsyne sig fra boderne med kaffe, kage, øl, vand og grillpølser. Det vil også være muligt at deltage i konkurrencer eller få en sludder med de lokale politikere, der er at finde i pavilloner på pladsen.