Privatlivs- og cookiepolitik


Denne hjemmeside udbydes af:

Socialdemokratiet i Egedal Kommune

Tlf.: 40 40 43 03

e-mail: partiforeningen@s-egedal.dk

Personoplysninger

Behandling af personoplysninger
Personhenførbare oplysninger videregives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering til et arrangement, nyhedsbrev, mailliste, smsliste, ved at deltage i en undersøgelse eller ved at give et bidrag til partiet. Her indsamles oplysninger om navn, telefonnummer, adresse, postnummer, by, land, e-mail, køn og alder.

Personhenførbare oplysninger anvendes kun til det formål de er indsamlet til.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Socialdemokratiet i Egedal Kommune, skal du rette henvendelse på: e-mail partiforeningen@s-egedal.dk eller telefon 40 40 43 03. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Cookies

En cookie er en mindre tekstfil, der lagres på din computer, så hjemmesiden blandt andet kan genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i cookies fra vores hjemmeside og de kan ikke indeholde virus.

Vores hjemmeside benytter cookies i henhold til følgende formål:
• Teknisk funktionalitet, så hjemmesiden kan huske dine præferencer
• Trafikmåling, så jeg ved hvor mange, der besøger min hjemmeside
• Integration af sociale medier på hjemmesiden

Hvad bruges cookies til på vores hjemmeside?
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere, samt oplysninger om hjemmesidens brugeres geografi og interesser, som bruges til at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et bestemt antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Navn Nøgle Udløber
Google Analytics __utma 2 år fra sidste besøg.
Google Analytics __utmb 30 min. fra sidste besøg.
Google Analytics __utmc Når browseren lukkes.
Google Analytics __utmt 10 minutter.
Google Analytics __utmz 6 måneder fra sidste besøg.

Sådan sletter du cookies
Hvis du ønsker at slette de cookies denne hjemmeside har gemt på din comuter. Læs vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem i din browser.
Læs vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Google Analytics (trafikmåling)
Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden. Google Analytics registrerer ikke personoplysninger.

Hvordan undgår jeg Google Analytics?
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her. Læs vejledningen her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Facebook ("Synes godt om" - funktionalitet)
Hjemmesiden bruger cookies fra Facebook til at se, om du "synes godt om" vores hjemmeside, eller til at give dig mulighed for at "synes godt om" vores hjemmeside.